Kirjoittajat

PGG

Blogin taustalla on pieni helluntailainen teologijoukko, jotka kutsuvat itseään nimellä PGG. Nimi juontaa aikaan, jolloin ryhmä kokoontui lähinnä pohtimaan teologisten gradujensa aiheita yhdessä. Kun kokoontumiset paikallistuivat Tampereen Pispalaan, ryhmä alkoi kutsua tapaamisia Pispala Gradu Gruppeniksi eli PGG:ksi. Gradujen valmistuessa tapaamiset alkoivat keskittyä enemmän erilaisiin teologisiin aiheisiin, jotka ovat nykyhelluntailaisuudelle relevantteja.

Alla ovat blogia kirjoittavat PGG:n jäsenet. Blogissa tavataan myös vierailevia kirjoittajia.

Markus Mäenpää


Markus Mäenpää on teologian jatko-opiskelija Åbo Akademissa. Markus nauttii seurakunta-aktivismista, historiallisen Jeesuksen tutkimuksesta, kolmivuotiaiden kaksospoikien hiekkalaatikkoleikeistä sekä teetä nollaseiskalitraisesta mukista.

Sirkku Hoikkala


Sirkku Hoikkala on yhden miehen vaimo ja yhden tyttären äiti. Hänellä on ylemmät tutkinnot sekä teologiasta että matkailuliiketoiminnasta. Omalla vapaa-ajallaan hän suorittaa (varsin) pikkuhiljaa muinaiskreikan ja teologian jatko-opintoja Åbo Akademissa ja ohjaa tanssiliikuntaa.
Anna Lehmuskoski


Anna Lehmuskoski on teologian ja (jos Herra suo, niin pian) yhteiskuntatieteiden maisteri sekä seurakunta-aktiivinen helluntailainen nainen.


Pilvikki "Pilkku" Lantela


Pilvikki Viitanen on ex-nuorisopastori ja teologian maisteri, joka opiskelee tällä hetkellä johtamisen psykologiaa ja kulttuurihistoriaa Lapin yliopistossa Rovaniemellä.Matti Kankaanniemi

Matti Kankaanniemi on tyrvääläinen teologian tohtori.

Ei kommentteja: